Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (94)

 1. Geachte heer Keijdener,

  Mijn complementen voor uw gedegen website!

  Op zoek naar familieleden (ook ik werk aan een stamboom) kwam ik de naam tegen van ene Annie Mounier die getrouwd was met Lei Keijdener die in Semarang is overleden. Beter gezegd: vermoord.
  Zij (inmiddels al lang overleden) werd in de familie absoluut doodgezwegen: fout in Indië en fout in de oorlog. Mijn vader zat in het actieve verzet in Den Haag en vervloekte zijn eigen zus.
  Haar roepnaam was overigens niet Annie maar Ant.

  Ik beschik over nadere informatie,zowel "zachte"
  (verhalen van ongeveer zestig jaar geleden die ik als klein kind opving en die onafhankelijk door een pas teruggevonden nicht zijn bevestigd, de "mensenharen in het eten" noemde zij spontaan)als "harde" gegevens die met feiten wat licht werpen op een duistere periode.

  U begrijpt dat dit gevoelig ligt. Daarom vraag ik u om discretie. Het lijkt mij het beste dat ik u even opbel. Mag ik uw telefoonnummer?

  Met vriendeijke groeten,

  Drs. W.K. Mounier

  * De zaak in Semarang vraagt om opheldering. Via internationale politiecontacten kan ik misschien wat bereiken.

 2. Voor "tante Lenie Keijdener",Moeder van Winfried,hoe is het met u,ik ben de dochter van Dien Veldkamp-Jonker en Dick Veldkamp uit Hattem en ben benieuwd hoe het nu met u gaat!

  Geertje Klappe-Veldkamp

 3. Hoi Tom wat leuk dat er een klein zoon van Tante Lies uit Heerlenheide ook iets geschreven heeft ik ben namelijk vroeger wel enkele keren met Pap daar geweest was gezellig

 4. hoi tom nogmaals de stamboom bekeken van fam.keijdener .de moeder van riet keijdener jansen .haar achter naam is niet de graaf maar de greef groetjes jeanne vlek

 5. hoi ton tante riet was getrouwd met met hub keijdener is de moeder van nelly en tiny.ik ben een aangetrouwde nicht van tante riet mijn schoon moeder was de oudste zus was haar . groetjes jeanne vlek

 6. Geachte meneer keijdener, beste Tom,

  Met verbazing bekijk ik net het uitgebreide netwerk van de familie Keijdener. Zelf ben ik een kleinkind van de helaas overleden Elisabeth (Lies) Leers-Keijdener uit Heerlerheide.

  Graag zou ik u de gegevens van de kinderen, klein kinderen en achterkleinkinderen doen toekomen.
  Hoe kan ik u dit het best aanleveren? er zijn intussen een hoop sterfgevallen in het gezin van oma geweest, een aantal staan genoteerd. Gelukkig hebben ook een hoop achterkleinkinderen het licht gezien. ik wil u graag helpen, mits u daar behoefte aan heeft, aan de laatste gegevens.
  Met vriendelijke groet,

  Roy

 7. Hallo Tom, even het volgende en in hoeverre dit van belang is voor de stamboom oordeel je zelf. Misschien is er meer te acvhterhalen. OP 17 januari werd Johannes Offermans in Meerssen als bokkenrijder gearresteerd. Hij was de buurman van een zekere Lambert Canna. Deze beiden mannen kenden elkaar al van kinds af aan. Op 16 januari 1776 na een scherper examen (?), verder verhoord tussen 24 en 31 januari, verder relollectie 1 februari; hij noemde vijftig namen van medeplichtignen verklaarde om met het doel: de Rijken met der tijd alles af te nemen en hun best doen om in de bende aan te werven en te recruteren. Vonnis galg uitgevoerd 9 mei 1776. Deze Canna kan familiem of broer zijn van Anna Catharine Canna die is gehuwd met Jacobus Keijdeler. De bovengenoemde Lambert Canna werd geboren rondom 1710. HIj heeft een korte tijd in Haadal gewoond. Was gehuw en schoenmaker van beroep Bezat ook enig land op 17 januari 1776 gearresteerd Vonnis: verbanning na geseling met acht roeden waarvan ookslagen per roede uitgevoerd op 10 mei 1776 en vervolgens verbannen. Bij deze de sumiere informatie. Groetjes en succes Theo

 8. Hallo Tom, even op deze weg. Bij het nakijken van de foto’s van Stephan Keijdener Thijssen, ontdekte de foto waaronder staat. Vader Jan Keijdener met zoon Stephan. Helaas is dat mijn dochter Anita die op de schoot van haar oom zit. Dit even terverduidelijking. Verder succes met je stamboom. Groetjes uit Neerbeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *