Reünie 2006

Zaterdag 4 november 2006 organiseerde Solveigh Keijdener voor alle ‘nazaten’ van het echtpaar Jüp en Mària Keijdener-Eussen een reünie in restaurant Roxy’s te Maastricht.

Zelfs vanuit het Brabantse Oss en het Noord-Limburgse Blerick waren neven en nichten naar het zuiden afgereist vooreen gezellige avond samen met de 3 nog leven kinderen van het echtpaar Keijdener-Eussen: Lisa, Wiel en Math.

In een sfeervol ingerichte zaal met een wand vol oude foto’s en andere uitgestalde leuke familie-attributen konden herinneringen worden opgehaald. Deze werden onder het genot van een drankje, een hapje en ook tijdens het overheerlijke buffet zelfs ‘uitvergroot’ tot ‘weet-je-nog-wel-van-vroeger’ verhalen en als’Tant’ Lisa later op de avond besluit een gedicht voor te dragen en haar optreden afsluit met een muzikale bijdrage is de sfeer tot grote hoogte gestegen.

Dit alles werd door Cor Laponder en Harry Keijdener op foto vastgelegd. Een korte impressie hiervan ziet u op deze pagina. Voor meer foto’s ga naar ‘Fotoalbum: Reünie 2006’